“Omorâți-i pe toți! Dumnezeu îi va recunoaște pe ai Săi!”
----- Arnaud Amaury, asediul cetății Beziers, 1209
 
"Igor Bergler stăpâneşte la perfecţie arta de a construi suspansul şi de a îmbrăca un mister într-un secret într-o ghicitoare. Inteligenţa narativă, cultura enciclopedică, farmecul personajelor şi al locurilor, subtilităţile şi abundenţa de subtext - nimic nu e ce pare să fie. Ca tehnică a structurării subiectului, se apropie de arta suspansului lui Dan Brown, care întâlneşte cultura enciclopedică şi umorul lui Umberto Eco, dar şi de vechea tradiţie a literaturii de gen americane." 
----- Ziua de Vest
"Un roman pe care nu îl laşi din mână, pentru a regreta când s-a terminat şi totodată cea mai bună carte despre conspiraţii din ultimii ani. Istoria nu a fost niciodată mai interesant povestită sau mai bine îmbinată cu spaimele prezentului.Prin comparaţie, "Codul lui DaVinci", pare o joacă de copii.  Umbra lui Nosferatu e omiprezentă.."
 
----- Luxury

 
"Biblia Pierdută", de Igor Bergler, o carte "meticulos documentată" care "dezvăluie motivele reale pentru care Vlad Ţepeş, un prinţ renascentist, a fost transformat de către propaganda epocii în Dracula."
----- Gândul
"Vlad Ţepeş este eroul unei noi poveşti cu iz de „Teoria Conspiraţiei”. “Biblia Pierdută”, de Igor Bergler, lansează ideea că prinţul renascentist ar fi finanţat un proiect ambiţios care urma să schimbe faţa întregii lumi.Povestea este una fascinantă şi, cu siguranţă, urmează să devină subiect de film la Hollywood. Până atunci o puteţi citi în cartea lui Igor Bergler, ce va fi publicată la editura Rao."
----- Gadget Report
"BIBLIA PIERDUTĂ este un adevărat roman despre manipulare. Se citeşte cu sufletul la gură, iar finalul neaşteptat e pur şi simplu ameţitor."
----- Cosmopolitan
PARTENERI:
tie-me-up Optiplaza gadget report HyperFlash refresh eisberg
© The Marketing House